Flight of Ideas (norsk) - Learn Norwegian Part 2
De som kunne ikke forstå hva dette handler om, unnskyld meg. Jeg vil helst skrive på norsk på grunn av.... ingen ting faktisk! hehe Jeg har lagt merke til at, av og til, fikk jeg blande norsk og engelsk enten når jeg snakker eller tenker. Men den som er værre, tror jeg, er at jeg knapt husker et eller annet ord på engelsk når jeg skriver ned eller typer i data-en. Elisabeth, min veileder, har til og med fortalt meg at det var veldig morsomt og interessant å få se og blir en vitne til at jeg har blitt bedre med språket. De har fulgt meg siden den tida jeg begynte å jobbe ved sykehjemet og hun sa at det var utrolig at på en kort tid, hadde jeg klart å lære meg norsk og jeg var en racer. Smilet mitt var fra øre til øre.. Endelig, merket de forskjellen og framgangen. Jeg er stolt av meg selv. Jeg gjorde masse innsats for å komme langt med språket og jeg har lovet til meg selv at jeg skal beherske norsk på et eller annet måte. Nå, føler jeg meg mere kraftig fordi når man kan norsk, er det lett for å si hva man mener virkelig. Ingen kan si at du er ikke grei fordi du kan ikke forstå eller snakke ordentlig eller forståelig. Hvis det går an å fortelle mer om det, ville jeg det. Men det er ikke bare en person som kan bestemme eller si at alle opplever samme behandlinger. Generelt sett er det urettferdig å si det.

Nå er det for sent, klokka er 0013. Jeg jobber tidlig og jeg holder på en unyttig ting her. Hehe Neste gang til!

Post a Comment

0 Comments